Позвънете
Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за китка - Очаквайте скоро! Виж най-големите

59,00 лв.

Автоматичен апарат за измерване на кръвно за китка

KD - 7920

Нов продукт

Euro Pharma


Апарат за измерване на кръвно налягане за китката на ръката KD - 7920

2 ГОДИНИ ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Автоматичен прибор за измерване на кръвно налягане на възрастни лица, както за домашна употреба, така и от медицински професионалисти неинвазивна система за измерване на систолично и диастолично кръвно налягане и сърдечен пулс.

Повече детайли

B B

Информация

Сваляне

Информация

Измерването се базира на осцилометрична технология с интегрален силициев датчик за налягане, позволяващ автоматично, неинвазивно измерване на кръвното налягане и сърдечния пулс. Дисплеят с течни кристали ( LCD ) показва стойностите на кръвното налягане и пулса. Последните 4х30 показания от измерванията се запаметяват, включително с датата и часа.

НОРМАЛНИ ИЗМЕНЕНИЯ НА КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ
Всяка физическа активност, както и стрес, възбуда, хранене, пиене, пушене, стойка на тялото и много други действия и фактори (включително самото измерване на кръвното налягане), оказват влияние върху показателите на кръвното налягане. Поради това е изключително необичайно да се получат еднакви показания на кръвното налягане при различни измервания.
Кръвното налягане се колебае постоянно – денем и нощем. Най-високите стойности се наблюдават обикновено през деня, а най-ниските–към полунощ. Обикновено, стойностите започват да нарастват след 3:00 часа и достигат най-високи нива през деня, когато повечето хора са
будни и активни.Предвид горната информация, препоръчваме да измервате кръвното си налягане приблизително по едно и също време, всеки ден.
Твърде честите измервания могат да причинят вреда поради предизвикваните смущения в кръвния ток. Винаги отпускайте минимум 1 до 1,5 минути между измерванията, за да се възстанови циркулацията на кръвта в ръката. Рядко се получават идентични показания на кръвното налягане всеки път.

Сваляне

Подобни продукти

Тези продукти са в същата категория