Позвънете
Термометър Виж най-големите

6,99 лв.

Дигитален термометър Жаба

CR.W00

Нов продукт

Euro Pharma

в наличност


Дигитален термометър

Повече детайли

B B

Изпрати на приятел

Дигитален термометър Жаба

Дигитален термометър Жаба

Дигитален термометър

Получател :

* Задължителни полета

  или  Отказ

Информация

Информация

Дигитален термометър

  • 2 години гаранция.

Подобни продукти

Тези продукти са в същата категория

Как е добре да се мери температурата при новородени и малки деца?

  • 1. Ректално измерване на температурата. Включете цифровия термометър и намажете леко върха на термометъра с вазелин или бебешко олио. Поставете бебето по гръб, повдигнете бедрата му и поставете термометър в ректума от 1 до 2 сантиметра. Никога не се опитвайте да накарате термометъра да премине през някаква съпротива Задръжте термометъра на място, докато той сигнализира, че температурата е измерена. Извадете уреда и прочетете показанията.
  • 2. Мерене под мишниците. Включете цифровия термометър. Когато поставите термометъра под мишницата на детето си, уверете се, че той докосва кожата, а не дрехата. Дръжте термометъра неподвижно на място, докато той сигнализира, че е направено. Добре е след сигнала да изчакате още 10-15 секунди, за да сте сигурни в измерването. Извадете термометъра и вижте температурата на дисплея.
  • 3. Измерване на температура в ушите. Такива термометри се среща по-рядко, но ако имате такъв уред, внимателно поставете термометъра в ухото на детенцето. Следвайте инструкциите за употреба, които идват с Вашия дигитален уред, за да сте сигурни, че термометърът е поставен на подходящото разстояние в ушния канал. Дръжте го плътно на място, докато той сигнализира, че меренето е завършило. Извадете термометъра и вижте колко градуса показва.
  • 4. Температура на челото. Включете Вашия термометър. Внимателно сложете датчика на термометъра върху челото на детето си. Натиснете бутона за мерене. Махнете уреда и прочетете цифрите.