Позвънете

Публикация

Прочетете полезните ни публикации.

Компресорен инхалатор

2229

Компресорният инхалатор работи посредством образуването на мощен аерозолен поток с помощта на компресор. Инхалаторът на Europharma е с непрекъсната струя на аерозолния поток. Той не прави високо налягане в маската, а оттам- в белите дробове. Маските имат дупки, през които излиза невдишаният аерозол. Технологията включва специален поток въздух в специално разработена небулизаторна чашка, където се раздробява механично течността и тя става на аерозол - това не е водна пара - никъде няма загряване и изпаряване.

Инхалаторът на Europharma може да инхалира не само физиологочен разтвор, но и други течни лекарства, според състоянието на пациента. Използва при остри респираторни заболявания, ринит, бронхит, астма, тонзилит, пневмония, както и от астматици и възрастни хора със сърдечен задух.

За инхалациите се използват специални ампули физиологичен разтвор, които са стерилни. Ползването на стъклени ампули физиологичен разтвор трябва да става в краен случай и с голямо внимание, тъй като е възможно попадането на съклени частици в разтвора за инхалиране.

Не инхалирайте чайове и други отвари на билки, защото етеричните масла много често са мощни алергени. Също така, приготвените в домашни условия разтвори, колкото и да се прецеждат съдържат малки частици от билките (например: от цветовете на лайката) или от цедката (памучни влакна) и по този начин ги инхалирате директно в най-тесните участъци на белодробните разклонения.

Прилаганият лекарствен препарат или разтвор се разпръсква на безброй дисперсни частици, които чрез тръба или маска се вкарват насочено към дихателните органи. Размерът на частиците дава възможност за дълбоко проникване – до бронхите или дори до бронхиолите, което ускорява действието на медикамента и усилва ефекта от приложението му.

Инхалациите с такъв апарат имат редица предимства в сравнение с традиционните процедури с топла пара. Значително по-рядко се проявяват странични ефекти, лекарството действа по-бързо и са достатъчни по-малки количества от него.

Инхалаторът на Europharma може да се ползва от всички в семейството - децата, майката и таткото, но е изключително атрактивен за най-малките членове на семейството, тъй като се предлага в два варианта: под формата на жабка и панда. В окомплектовката влиза маска за деца, за възрастен, мундщук за уста и накрайник за нос при възрастните.

Инхалаторът на Europharma спестява много повече разходи за лекарства, болнични и главоболия. Към това се добавят и усложненията, които детето получава, и натравянето на организма с тежки антибиотици, от които не се знае кога и как ще се проявят страничните ефекти.

Компресорните инхалатори изискват смяна на филтри на всеки 30 дни или когато са видимо замърсени, при неизползване на инхалатора на 6 месеца. Почистването и поддържането зависи от производителят и видът на използваната технология.

Инхалаторът на Europharma има 2 години гаранция. Поддържа гаранционен и след гаранционен сервиз, както и пълната гама части необходими за профилактика на апарата.БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ

Получавайте първи всички новини относно промоции, нови продукти и много друга актуална информация. Абонирайте се за бюлетина ни още сега.